Osobní stránky výtvarnice a spisovatelky

Podrobné informace o fotokartách

18.02.2010 22:31

Fotokarty jsou tištěny na běžné čtvrtky o velikosti formátu A4. Na každé kartě je uveden měsíc, pro který má být fotografie pořízena a následně do karty nalepena a dále popisek, který si už sami vyplníte (datum a místo pořízení snímku). Karty budou postupně doplňovány tak, aby vznikla celoroční série. Můžete si tak vybrat jednu a nebo třeba hned několik karet najednou.

Dále jsou pro vás připraveny fotokarty s nadpisem "moje první..." nebo "moje nejoblíbenější...(hračka, jídlo, kamarádka)" a také různé svátky (Velikonoce, Vánoce, Halloween, slet čarodějnic, prázdniny...) Vše bude postupně doplňováno a karty, které budou nově přidány naleznete i na úvodní straně.

Pro své krásné fotografie nepotřebujete rámeček! Stačí tato ilustrovaná fotokarta a klipart, do kterého vše jen vložíte. Je to jednoduché a levnější, než pořizování drahých rámů. 

Jednotlivé karty jsou pro lepší přehled očíslovány. Pokud jste si některou vybrali, stačí mi napsat její číslo, počet kusů a adresu, na kterou mám kartu zaslat.

Cena za jednu kartu je 25Kč/1ks včetně DPH a hradí se buď převodem na účet a nebo dobírkou - podle dohody.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode